What The Fuck klubfesztivál

A WTFest nem más, mint 4 figyelemre méltó kezdeményezés, 4 szemlélet, 4 csapat egybeolvasztása 1 éjszaka erejéig. Az est folyamán merőben különböző stílusok képviselői és kedvelői találkozhatnak egymással és ízlelhetik meg az ismeretlent. Ennek a - mondhatni - dj kiállításnak a célja egyfelől hogy szabálytalanul belesatírozzon a város éjszakai életébe, színt vigyen a, sokszor unalmas estéibe, másfelől hogy bárki részt vehessen a zenei kultúra, különös szegleteinek megismerésében, élvezésében.

WTFest - What The Fuck klubfesztivál
Időpont: 2009. Október 17.
Helyszín: K2 klub, Budapest, Üllői út 51.

fellépők:
RadioKraft intézet
BLK (aka Sakal)
Killbert
Kraak
+Vj Bios

RobotRock láncfűrészüzem
Buzzlight
Geri
R'Jean
San Pedro
+Plastic Kids Djs

Darkangels Gathering
Longhi
Kemo (halu beats, ld50)
Rudulf b2b Nasgul (ds crew)
Erebos (ds crew)
Failotron (budapest micro)

Zajfúzió barlang
CosmO_O
Davina
Dorn
Firen_Aggonix

Start: 22:00 | Vége: 05:00 | Hozzájárulás: 600 HUF

ELEKTRO - NU-RAVE - TECHNO - HOUSE - PSYCORE - NOISE - FIDGET - INDIE -
DUPSTEP - DARKCORE - PSYTECH vagyis all in one...

RADIOKRAFT

A RadioKraft idén januárban indult útjára 3 jól ismert underground dj, Sakal, Killbert és Kraak kezdeményezése folytán. Még nincs 1 éves az új csapat, de máris 3 olyan nemzetközi előadót léptettek fel városunkban, akikkel a találkozás esélye egyébként gyakorlatilag a nullával lett volna egyenlő. Kerítettek már hatalmukba például több ezer négyzetméteres gyárépületet, a belvárosi Merlin színházat, egy Fétis klub pincerendszerét, a nyár közepén pedig egyedülálló módon, (többek felháborodására) spontán gerilla bulit rendeztek a Kálvin-tér egyik szegletében. Partijaikra jellemzőek a mindenkori legmodernebb hangok, feszes technoid ritmusok és a kiemelkedő gondossággal megtervezett és kivitelezett látvány.
radiokraft.pufff.hu

ROBOTROCK

A RobotRock-ot 2008-ban alapította 4 középiskolás jó barát Budapesten. A parti sorozat főbb hozzávalói az electro, electro-house és nu-elektró, némi minimal, house illetve dubstep fűszerrel megszórva. Az első próbálkozások
után, 2008 szeptemberétől szerveznek saját bulikat. Állandó rezidenciájuk 2009/2010 idényben is a Menta terasz lesz, azonban találkozhattok velük számtalan egyéb eseményen, többek között rendszeresen megfordulnak a népszerű Dürer-kert színpadjain is.

DARKANGELS
Nem, nem ,,hagyományos" dark, és a psycore sem a svéd heavy metal bandát jelöli, bár a műfaj a szó szoros értelmében igen-igen súlyos. A művelők egy része a psy-trance, mások a techno vagy acid alapokra támaszkodnak, illetve
hivatkoznak, egyesek pedig egyszerűen képtelenek megemészteni, hogy ez egyáltalán bárkinek is tetszik. A sötétség angyalai bebizonyították a létjogosultságot: a tavalyi klubszezonban minden hónapban puffadásig tömték a város legeldugottabb szórakozóhelyének termeit a vitathatatlanul pszichedelikus estek szervezői.

ZAJFÚZIÓ
Utálod a ,,ZAJ"-t mert nem tudsz miatta egy normális fényképet készíteni, utálod mert az egész családod megsüketült a kettes metrón . Rádióban is csak akkor hallod ha gyenge a vétel, tehát nem is tudod, hogy ilyen, mint zene, egyáltalán létezik. De ez nem az a zaj! Míg az előbbiek hibák és anomáliák szüleményei, ez a zaj az ismeretlen ,,neuroakusztikus" hangok szándékos kutatása és XXI. század szívmasszírozó dinamikájának találkozásából materializálódott igazi tánczene, vagyis a Power Noise! A fellépő dj-k eddig a műfaj önálló képviselői voltak, tehát a ZAJFÚZIÓ a WTFest szervezői által kezdeményezett fél-spontán szerveződés, vagyis első alkalom lesz.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu