Visszatérés: X Marks The Pedwalk

A "klasszikusok" lemezsorozat részeként újrakiadott “Abattoir”, és a “Cenotaph” albumok után az elektro/industrial színtér egyik legjobban várt visszatérője az X MARKS THE PEDWALK.
Az "Inner Zone Journey" névre hallgató új stúdióalbumot felvezető kislemez, a "Seventeen" 2010. január 8-án fog megjelenni az Infacted Recordings-nál.
A "Seventeen" a korábbi “Drawback” és “Meshwork” munkák jegyeit hordozza. Egy igazi mestermű, mely világszerte a szcéna egyik potenciális klubslágere lehet. (folyt ...)

Időközben a zenekar honlapja folyamatos átalakításokon esik át, ráhangolódva a következő év február/márciusában megjelenő új stúdiólemezre.

Külön microsite készült pl. a "Seventeen" videoklipjének forgatásáról, illetve a friss hírekre szomjazók a twitteren is nyomon követhetik Sevren Ni-Arb (X MARKS THE PEDWALK alapító) bejegyzéseit. Ha ez sem lenne elég, akkor a Facebook és a YouTube csatornák is szolgálhatnak infókkal a zenekar ténykedéseiről.
 
 




Hozzászólások

2009 december 16. - 15:12  [2]
meklod
 
az új fotókon úgy 'festenek', mint 2 bankár :), szerencsére a zene semmit sem változott, hiányzott ez a hangzás a színtérről, nekem, legalább is
2009 november 18. - 23:23  [1]
meklod
 
valóban, a "színtér egyik legjobban várt visszatérője"

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu