KIFOTH / FIRST AID 4 SOULS!!!!

Újabb kiemelkedő esemény a hazai electro-industrial színtéren!

2010. május 8.
, Szombat 21:00
FIRST AID 4 SOULS / KIFOTH
DELÍRIUM (Bp. VII., Kertész u. 33.)
Fellépő: First Aid 4 Souls, Kifoth (SK)
Belépő: 800 HUF (ajándék itallal!)


Május nyolcadikán a Delirium pub színpadán első alkalommal játszik magyar közönségnek Szlovákia legendás EBM bandája, a KIFOTH. A zenekar tagjaival régóta jó barátságot ápolunk és már évek óta szerettük volna elhozni őket Budapestre. Úgy tűnik, a legjobb pillanatot sikerült elcsípnünk, mert Violence Corporation címre hallgató, hamarosan megjelenő, negyedik nagylemezük anyagával mutatkozhatnak most be nálunk. Aprólékosan kidolgozott zenéjük hamisítatlan EBM, ami lemezen és élőben is a műfaj legnagyobb neveinek világát idézi.

 Szlovákia legjobb EBM bandájáról lévén szó, úgy gondoltuk érdemes lenne összehozni őket hazánk legjobb elektronikus zenekarával, a FIRST AID 4 SOULS-al. Kezdetben csak egy közös fellépésről volt szó, de erőfeszítéseink nem várt eredményt hoztak: a két banda elkezdett együtt dolgozni!
Közreműködésük első bizonyítékait tetten érhetitek a minisite-ról letölthető promo ep-n, de annyit elárulhatunk, hogy ez még csak a kezdet.

A FIRST AID 4 SOULS az esemény tiszteletére különleges programot állított össze, melyet eddig még nem prezentáltak magyar közönség előtt és még azokat is meg fogja lepni akik ismerik a zenekart! Gazdag István szavaival élve ipari szegecselés várható. BRUT lesz, viszont POP ezúttal nem.

A koncertek előtt levetítjük a Front 242 Moments in Budapest című, a magyar színtérre nézve igen nagy jelentőséggel bíró dvd-jét. Ez a dvd joggal töltheti el büszkeséggel minden hazai szegecsfej szívét, megjelenéséért hatalmas köszönet illeti Davinát és a Black Head Agency -t!
A DVD-t a helyszínen meg lehet vásárolni!

A zenekarok mellett Davina és Kraak pakolják a talpalávalót, a belépőjegy mellé pedig ajándékital is jár! Mindenkit szeretettel várunk!

minisite:
www.skinnypuppy.hu/kifoth

www.myspace.com/kifoth
www.myspace.com/firstaid4souls

KIFOTH video:
http://www.youtube.com/watch?v=NWWMwpKO6rs

FA4S video:
http://www.youtube.com/watch?v=eHXIOeS38Bo

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu