Márciusban: Indusztriál forradalom!

A hazai indusztriál színtér egy jó darabig csak vegetált, és sajnáltatta magát ... Az utóbbi időben azonban valami megmozdulni látszik, mégpedig igen jó irányba! A szcéna korábban aktív motorjai ismét lendületben vannak, az annyira bálványozott külföldi csapatok pedig egyre sűrűbben koncerteznek, és eljutnak végre hazánkba is. Nem is olyan rég olyan nevek fordultak meg nálunk mint a SKINNY PUPPY, a FRONT 242, a LEÆTHER STRIP, a FRONT LINE ASSEMBLY, a LAIBACH, vagy a NITZER EBB. És küszöbön áll egy újabb nagyszabású koncert a DE/VISION, és a COVENANT főszereplésével!
De hogy a tavaszunk se legyen eseménytelen, a hazai színtér egyik legnagyobb mozgatórugója a Black Head Agency márciusban egy újabb adag koncertélménnyel bombázza a műfaj kedvelőit! Egy három napos koncertsorozat keretein belül elhozza hozzánk az alternatív elektronikus zenei műfaj nagy neveit belga, német, francia, és angol honból válogatva.

Hölgyeim és Uraim! Black Head Agency által kiszemelt zenakarokkal megkezdődtek az egyeztetések, a nevek  a szerződések megkötése után lesznek publikusak. 
Addig is lehet tippelni hogy kik lesznek a zenekarok, akik márciusban fellépnek a Dürer Kert színpadán! A legjobban tippelők közt ingyenjegyeket sorsolunk ki a 3 napos rendezvényre. A "fogadásokat" az címre lehet küldeni 2010. december 23-ig!

Forrás: S.Black

Update:
Köszönet mindekinek aki részt vett a játékban! A nyertesek: Király András, Nagy Nándor. Gratulálunk!

Hozzászólások

2010 december 16. - 14:13  [1]
meklod
 
amerikahonból nem lesz senki? :-) || :telhetetlen:

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu