A VNV Nation újra Magyarországon!

Kinek mi jut eszébe 2005. április 13-áról? Segítek. Akkor lépett fel nálunk először a VNV Nation az A38-on és egy fergeteges hangulatú koncerttel örvendeztették meg a közönséget. Három hét múlva - szeptember 8-án - újra kis hazánkba látogat Ronan Harris, Mark Jackson és csapatuk a Judgement Tour keretében!

Előzenekarként a német Head-less lesz látható és hallható, akik nem is olyan régen, május 19-én már jártak nálunk az Almássy téri Szabadidőközpontban és ők is szintúgy nagyon jó koncertet adtak. Most a Kultiplexben tesznek majd arról - 101-es Klub-nak és a Negative Art. Prod.-nak köszönhetően -, hogy mindenki aki eljön jól érezze magát és lásson két jó koncertet. :) Az afterparty hangulatáról Andone, Sick-Ram és Liquid gondoskodik majd. 

A belépő elővételben 3600 Ft, melyet a Ticketportal hálózatában tudtok beszerezni. Aki a koncert napján szeretné megvenni a jegyet, annak 4000 Ft-ot kell fizetnie már és fontos infó még, hogy összesen 350 db jegy kerül csak értékesítésre! Mi ott leszünk, reméljük ti is! :)

Linkek:
VNV Nation
Head-less
101-es Klub
Negative Art Prod.
Kultiplex
Ticketportal

Beszámolók hangulatkeltőnek:
VNV Nation, 2005. április 13.
Head-less, 2007. május 19.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu