Újabb album az AD INFERNA-tól

A tavaly augusztusban kiadott "DSM" című lemezük sikerén felbuzdulva, a francia AD INFERNA hamarosan újabb stúdióalbummal jelentkezik. A sorrendben már negyedik lemezük címe "There Is No Cure" lesz, és megint csak a Nilaihah Records égisze alatt fog megjelenni április hónap 26-án.

A közelgő lemez eltér a "DSM"-től, és egy sokkal sötétebb és klub orientáltabb stílus felé fog hajlani. A "There Is No Cure" a hallgatót egy másik utazásra viszi, ami magába rejti a gyökereket és a jövőt is ... Hogy ez pontosan mit takar, azt biztosan csak a lemez hallgatása közben fog kiderülni. Mindenesetre kicsit visszanézve/hallgatva az AD INFERNA eddigi anyagait, ez a kis utazás elég széles skálán fog mozogni. Elvégre az a hangzás is ami a projektre eddig jellemző volt, az is az electrogoth, industrial, trance stílusjegyek közt mozog - rengeteg francia vokállal, és hangmintával.
A változatosság biztosítéka a vendégelőadók közreműködése is. Egy-egy szám erejéig feltűnik ugyanis Kari Berg (ASHBURY HEIGHTS), és ZOMBIE GIRL is. ( ... tovább )

A lemez elkészítésénél ismét Vasi Vallis (FROZEN PLASMA, REAPER) bábáskodott, a remix lemezre pedig Sebastian Komor (KOMOR KOMMANDO, ICON OF COIL) "felügyelt".

AD INFERNA "There is no Cure"
Release date: 26/04/2011
Pre-Orders : 04/04/2011
Nilaihah Records

Tracklist:
01. The Presence
02. Angelik
03. Seventh Heaven
04. Under my Skin
05. French Kiss of Death (feat. Kari Berg, ASHBURY HEIGHTS)
06. Stigma (feat. ZOMBIE GIRL)
07. Sex Spell
08. Resurrection
09. The One

Plus remixes by :
REAPER, ALIEN VAMPIRES, ACYLUM, CHAOS ALL STARS , INLINE SEX TERROR, END THE DJ, TERROLOKAUST, EROTIC ELK, R@ZORBLA.DE and ELECTROVOT.

(A cikk alapja a http://www.adinferna.com/ oldalról származó hír volt.)
 
 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu