Túlvilági majális: az EMPUSAE újra Budapesten

Ködös, hideg atmoszféra, magába szippantó sötét dallamok, csattogó ipari elektronika. Kell ennél több? Május 28-án, bizton állíthatom, hogy nem. Ezen az estén gerincig hatoló, végtelen sötét zörejek harsannak fel a Tündérgyár falai között, a FIRST AID 4 SOULS és az EMPUSAE (B) vezényletével. Várunk egy borongós, zajos, túlvilági majálisra Téged is!

Az INDUSTIAL FUSION gárdája pár éve már elhozta nekünk a THIS MORN' OMINÁBÓL is ismert dobos, sal-Ocin egészen sajátos hangulatú és nehezen behatárolható zenei világot árasztó önálló projektjét: az EMPUSAE-t.

Az EMPUSAE 2002-ben kígyózott be a dark ambient és a noise kedvelők mindennapjaiba és építette fel a mára már szilárd alapokon álló, szürreális, sodrásra invitáló dallamvilágát.



Sal-Ocin egyszemélyes projektjének anyagait olyan kiadók népszerűsítették már, mint a SUB SESSION,a HANDS PRODUCTIONS vagy az industial/noise szcénában jelentős Ant-Zen kiadó.



Az EMPUSAE ezidáig megjelent 6 albuma egyfajta sajátos koncepcióra, rituális ösztönvilágra épített univerzum egy-egy bolygója. Mind más és mégis mind ugyanaz. Velőt rázó, rémisztő és gyönyörű.

Az este nem különb, a hazai színtéren igen jól ismert és sokak által kedvelt fellépője a FIRST AID 4 SOULS, akik eddigi összes koncertjükön olyan savas varázslattal és egyedi hangzással tették egységbe mentális síkon a jelenlevőket, melyet bárki nemzetközi színtéren is megirigyelhet tőlük.



2011-ben, a német Electro Arc gondozásában került ki legújabb anyaguk a 'Deahtstep', amely bizton állíthatom legalább olyan erős mentális satuzást ígér nekünk, mint a korábban megjelent anyagok bármelyike.

Az este kiváló hangulatát a koncertek mellett az INDUSTRIAL FUSION két DJ-je: Davina és Kraak, valamint vendégként invitált és az undergorund techno rajongói közt ismert Zephyr és Maks tartja és vezeti át a vasárnap hajnal ébredésébe.

A túlvilági majális földi koordinátái:

    Helyszín: Tündérgyár (1095 Budapest, Tűzoltó u. 22.)
    Entry: 1000 HUF / 500 HUF lefogyasztható!

Gyere velünk, mert ez az este felejthetetlen lesz!


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu