KMFDM 22ND ANNIVERSARY

KMFDM 22. Évforduló
Üzenet Sascha Konietzko-tól
Boldog 22. Születésnapot KMFDM!
Mikor ma reggel felébredtem rádöbbentem, hogy eddig leélt életem felét a KMFDM-mel töltöttem. ( Én 44 éves vagyok, 22 évesen kezdtem el a KMFDM-et ). Így hát ez egy igazán különleges nap,
még akkor is, ha egy 22 éves évforduló már önmagában is különleges napnak számít...

Forrás: KMFDM DOTCOM

Ebben az elmúlt 22 évben a KMFDM felvett és kiadott sok dalt, több, mint amit én számon tudok tartani, egy rakás side-projektnek lettem tagja és játszottam több száz koncerten.

Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok idáig alakultak, megint ugyanígy csinálnék mindent ,és semmit nem bántam meg. A dolgok mostanában jól alakulnak( ahogy mindig is szoktak ) : épp dolgozunk a legújabb kiadványunkon ( egy 9 számos Ruck Zuck EP ), van jelenleg egy amerikai turné elojegyzésben, emellett mind a saját stúdióinkban dolgozunk izgalmas anyaggal és még több „ricsajjal” . Lucia és én egy új projekten dolgozunk együtt Dean Garcia-val a Curve bandából. Eközben nemrég befejeztem a Combichristnek egy új remixet, a múlt héten sikerült befejeznünk és feltennünk az összes új anyagot a Ruck Zuck-ra, Jules és Steve különféle mixeken és remixeken dolgozik, Andynek érdekes kilátásai vannak Dél-Amerikában.
A turné lista folyamatosan bovülni fog a közeljövoben, egy nagyon izgalmas elozenekarral fogunk játszani az  amerikai turnén, részletek hamarosan . . . .

Szóval, a dolgok jól állnak a KMFDM táborában.

Az elmúlt 22 év okán emelem poharamat a KMFDM támogatóira. . . . .

Ez a miénk!


Sascha K. a/k/a Käpt'n K.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu