Tribute night: TYPE O’ NEGATIVE és NEW MODEL ARMY

2013. március 09., szombat - 21:00
  • Város: Budapest
  • helyszín: Szabad az Á... Nagy Diófa utca 8., Budapest, Hungary, 1076
Rendezvényeink között a tavasz első buliján a feldolgozásoké, a tiszteletadásé és az emlékezésé a főszerep. Két lelkes tribute banda tolmácsolásában a legjobb Type O' Negative és New Model Army számok hangzanak el.

GREEN MEN
A Green Men 2011-ben alakult az első - és talán utolsó - Type O' Negative tribute zenekarként, más zenekarok (pl. Reason, Agregator, Autumn Twilight, Paradise Host, Pornography) bandáinak tagjaiból verbuválódva. Két teltházas koncertet adtak a Tündérgyárban, tisztelegve az elhunyt énekes Peter Steele előtt. Szomorú apropója a 9-ei koncertnek a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt basszusgitáros Liviczki Roli halála, ezen az estén a Green Men rá emlékezik koncertjével.

http://www.facebook.com/greenmenhungary

RAW MELODY MEN
A Raw Melody Men játszott már a Szabad az Á színpadán, oroszlánrészt vállalt a New Model Army segélykoncert (a banda stúdiója egy tűzesetben porig égett) szervezésében, ütős koncertet adott a 2012-es Fekete Zaj fesztiválon. Féléves pihenő után az Army rajongók örömére ismét elhangzanak a legjobb nóták, kiváló hangulatot teremtenek, nemcsak a New Model-t szeretőknek ajánlott!

http://www.facebook.com/rawmelodymen

AFTER:
gothic doom metal | dark wave | independent music | szelektor: Padre , Gelka

A Type O' Negative a 90-es években virágzó gothic doom stílus meghatározó képviselője volt, míg a New Model Army a 80-as évek - napjainkig is aktív - poszt punk folk rock markáns képviselője. Az esten a „B" terem teljes egészében a két banda diszkográfiájának keresztmetszetét adja, míg a koncertteremben a gothic doom stílus java terítékre kerül: a brit Anathema, Paradise Lost, My Dying Bride „szentháromság", skandináv vonalon a Lake of Tears, Cemetary, Tiamat, Gathering, Theatre of Tragedy, Katatonia, vagy a portugál Moonspell is hallható lesz. Nem feledkezünk meg olyan goth alapvetésekről sem, mint a Fields of the Nephilim, Sisters of Mercy, Siouxsie és a The Mission, és elkalandozunk a grunge sötétebb oldalára is; az Alice in Chains, Mad Season, Stone Temple Pilots, Soundgarden táncolható feketébb szerzeményeivel, de akár egy Danzig is jót tehet a bulinak.

BE: 700 Ft

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu