DEPECHE MODE live in Budapest

2013. május 21., kedd - 19:00
  • Város: Budapest
  • helyszín: Puskás Ferenc Stadion

Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher 34 koncertet ad 25 különböző európai országban, több mint 1.5 millió rajongójuknak, mielőtt a turné Észak-Amerikában folytatódna.  A koncertkörút május 7-én, a tel avivi Hayarkon Park Stadionban kezdődik.

A turné Budapestre is megérkezik május 21-én, a Puskás Ferenc Stadionban lehet része az óriási magyar rajongótábornak az újabb fantasztikus Depeche Mode koncertben.

Az európai turné olyan legendás helyszíneket érint, mint a berlini Olimpiai Stadion, a párizsi Stade De France, a moszkvai Lokomotiv Stadion vagy a római Olimpiai Stadion. A koncertkörút európai része július 29-én zárul majd a Minsk Arénában.

Ez lesz az első alkalom, hogy a banda színpadra lép a kirobbanó sikerű  2009/2010-es turnéjuk óta, amikor 142 koncertet adtak a világ körül, több mint 2.5 millió néző előtt.

A több mint három évtizedes fantasztikus pályafutásukkal a hátuk mögött -  amely idő alatt 100 milliónál is több albumot adtak el -,  a Depeche Mode tagjai az idei év nagy részét a vadonatúj, és a rajongók által rendkívül várt 13. stúdióalbumuk elkészítésével töltötték, amely jövő tavasszal kerül majd a boltokba.

“Nagyon izgatott vagyok az új albumunk kapcsán” – mondja Dave Gahan -, “de talán még ennél is jobban várom, hogy újra koncertezzünk.”

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu